AHŞAP BOYAMA RENK SEÇENEKLERİ

30-04-2024 11:00
AHŞAP BOYAMA RENK SEÇENEKLERİ
AHŞAP BOYAMA RENK SEÇENEKLERİ
 
Eskitme Renk: Emprenye - Renklendirme - Dolgu ve Vernikleme 4 aşamada yapılır. Pürüzsüzlüğü sağlamak için her işlem arasında zımparalama yapılır.
 
Bu uygulamada ahşabın dokusu (damarlar) görülmektedir. Vintage, klasik veya retro evlerde yaygın olarak kullanılır.
 
Ham Mobilya Modeleri, Ceviz, Meşe, Renksiz Naturel, Armut, Venge, Keten, Tütün, Maun, Kestane gibi renkler mevcuttur. WhatsApp üzerinden bize göndereceğiniz örnek renklere göre uygulama yapılır.

 
PATİNE BOYA UYGULAMA: Su bazlı yüksek koruma sağlayan akrilik boya ve akrilik vernik yoluyla yapılan tamamen kokusuz ve yaşanmış bir boya uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde yıllanmış bir görünüm elde edilir. Sınırsız renk seçenekleri ve çeşitli eskitme seçenekleri ile özel olarak çözülebilir bir sonuç elde edilir.
 
LAKE BOYA UYGULAMA: Patine boya uygulaması, su bazlı yüksek koruma sağlayan akrilik boya ve akrilik vernik yoluyla, tamamen kokusuz ve yaşanmış bir boya işlemidir. Bu uygulama sayesinde benzersiz bir yıllanmış görünüm elde edilir.
Sınırsız renk seçenekleri ve çeşitli eskitme seçenekleri ile özel olarak çözümlenmiş bir sonuç elde edilir. Bu sayede mekanınıza benzersiz bir estetik estetik sağlanır ve Eskitme hissi yaratılır. Patine boya uygulaması, profesyonel bir şekilde uzun ömürlü ve kaliteli bir sonuç sunuyor.

PARLAK

MAT
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.